Buku Variasi Jahitan Langsir

variasi-jahitan-langsir_smallBuku Variasi Jahitan Langsir, terbitan ALAF 21 (Karangkraf) terhasil diatas dorongan idola Puan Azlinda Debab, iaitu Puan Mariam Abu Bakar. Selain keinginan beliau untuk berkongsi ilmu pengetahuan dan pengalaman didalam bidang jahitan langsir.

Buku ini merupakan sebuah buku rujukan yang memaparkan kaedah menjahit langsir dengan mudah. Anda akan diajar cara ringkas untuk mengira fabrik, melukis pola dan langkah demi langkah didalam membuat langsir. Turut dimuatkan didalam buku ini adalah cara menjahit pelbagai jenis langsir, yang menarik untuk dicuba.

Buku Variasi Jahitan Langsir ini sesuai kepada sesiapa yang berminat didalam seni menjahit langsir, malah ianya juga sesuai untuk mereka yang tidak mempunyai asas didalam jahitan langsir. Skil jahitan langsir boleh dijadikan sumber pendapatan diri dan keluarga.

Terdapat tiga cara untuk anda mendapatkan buku Variasi Jahitan Langsir.

Pertama, anda boleh mendapatkan buku VARIASI JAHITAN LANGSIR EDISI PERTAMA dengan membeli terus secara online melalui link-link dibawah :

http://mall.karangkraf.com/webshaper/store/viewProd.asp?pkProductItem=3489

http://belidiskaun.blogspot.com/2013/12/variasi-jahitan-langsir-azlinda-debab.html

http://www.belibukuonline.com.my/alaf-21/2088-variasi-jahitan-langsir.html

http://www.mphonline.com/books/nsearchdetails.aspx?&pcode=9789831248560

http://www.kedaibuku1malaysia.my/books/nsearchdetails.aspx?&pcode=9789831248560

 

Untuk mendapatkan buku VARIASI JAHITAN LANGSIR EDISI KEDUA pula, anda boleh membeli terus secara online melalui link-link dibawah :

http://mall.karangkraf.com/products/Variasi-Jahitan-Langsir–2/4392

http://www.bookjannah.com/resepi-kraf?sort=p.model&order=DESC&limit=50

 

Kedua, anda boleh berkunjung terus ke kedai-kedai buku seperti MPH.

Ketiga, anda juga boleh menghubungi kami untuk membuat menempah terus daripada kami. Kami akan menghantar buku Variasi Jahitan Langsir kepada anda secara pos.